assortiment

kwaliteitspartner
voor ondernemers

voor 21:00 uur besteld,
morgen direct aan de slag

meer dan 41.000
professionele artikelen

wij staan voor je klaar!
040 238 0234
klantenservice

Ik ben mijn inloggegevens vergeten. Hoe kan ik deze weer opvragen?

Klik bovenaan de website op ‘Mijn account’ en vervolgens op ‘Mijn instellingen’. Klik vervolgens op ‘wachtwoord vergeten’. Als je daarna je e-mailadres verzendt, ontvang je een nieuw wachtwoord in je inbox. Met je e-mailadres en het nieuwe wachtwoord kun je vervolgens inloggen op de website. Je kunt ook direct naar de volgende link gaan: nieuw wachtwoord aanvragen