assortiment

kwaliteitspartner
voor ondernemers

voor 21:00 uur besteld,
morgen direct aan de slag

meer dan 41.000
professionele artikelen

wij staan voor je klaar!
040 238 0234
klantenservice

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Je kunt je wachtwoord wijzigen via https://www.blauw.pro/mijn-instellingen (als je ingelogd bent). Mocht je onverhoopt toch je wachtwoord vergeten zijn dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via https://www.blauw.pro/inloggegevens-vergeten.

Beide zaken zijn te vinden wanneer je rechtsboven op "inloggen" drukt of overheen scrollt, indien je nog niet ingelogd bent. Wanneer je al wel ingelogd bent kun je onder "mijn account" doorklikken naar mijn instellingen. Op deze pagina kun je dan je nieuwe wachtwoord instellen.